top of page

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Njoftimi i privatësisë

Email:    art.by.besiana@gmail.com

Termat & Kushtet

Politika e Cookies

  • Twitter
  • LinkedIn

Lexoni për kënaqësi.

Postime në blog për një sërë temash, duke përfshirë...

Copy of IMG_1087_edited.jpg

Ju lutemi përfshini informacionin bazë të mëposhtëm:

  1. Lloji i komisionit dhe një përshkrim me 2-3 fjali të idesë suaj. 

  2. Madhësia dhe media e propozuar (p.sh. bojëra vaji, laps, bojë...), nëse dihet.

  3. Afatet që lidhen me komisionin.

Shembuj 

 

"Dua një pikturë të zagarit tim boksier, Duka. Ai është një qen i mrekullueshëm! Plot energji dhe gjithmonë duke i ndjekur ata bezdisësitketrat... Atij i pëlqen të luajë jashtë dhe unë po mendoja të bëja një pikturë të tij duke luajtur në dëborë. E dua me bojë vaji që të mund ta kornizoj dhe ta var në mur. Jo shumë i madh - ndoshta në madhësi rreth A3? Nuk kam një afat, por do të preferoja nëse do të përfundonte në kohë për ditëlindjen time që është muajin tjetër.' 

'Do të doja një ilustrim shkencor (kategoria A) për një propozim për grant. Tema është komuniteti mikrobik i qiqrave dhe si ndryshon ajo midis gjetheve dhe rrënjëve. Dua që ilustrimi të tregojë një bimë të tërë me pamje nga afër të pjesës së brendshme të rrënjëve dhe gjetheve. E dua me ngjyra. Nuk jam i sigurt se cila media është më e mira – do ta lë në dorën tuaj. Afati i fundit për dorëzimin e granteve është 31 dhjetori. Në mënyrë ideale, do të doja që ilustrimi të përfundonte të paktën dy javë para kësaj.'

  

Ju jeni shtuar në listën tonë të postimeve!

ThKëto janë zakonisht pyetjet kyçe në mendjen e çdo klienti të mundshëm, kështu që le të fillojmë me to.

Pse komision nga unë?Këtu janë disa arsye të miraons. 

1.  Unë mund t'i bëj idetë tuaja të dallohen përmes kompozimeve të fuqishme dhe ngjyrave të gjallapaleta. 

2.  Unë favorizoj mediat tradicionale të artit që u japin krijimeve të mia një ndjesi unike dhe organike.

3.  Iofrojnë një shërbim të ndershëm dhe konfidencial.

4.  I vlerësoni përfshirjen tuaj në procesin krijues.

 

 

Shfletoni disashembuj të punës simedhe mësoni më shumë rreththelbi i kompanisë sime. Mbani në mend se unë jam një artiste e gjithanshme dhe mund ta përshtat stilin tim për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Nëse keni dyshime - le të bisedojmë!

Sa tarifoj për komision?Kjo varet nga the natyra e artit dhe kush e kërkon atë.

 

"Natyra" e artit në thelb do të thotë e saj size, lloji i medias së përdorur për ta bërë atë dhe sa i detajuar është. Të gjitha këto ushqehen me kohën e nevojshme për të përfunduar komisionin. Në fund të fundit, koha është para!

 

Tarifa e artistit tim është 35 £/orë.

Si një udhëzues i përafërt:

Një vizatim me stilolaps me bojë gjysmë të detajuar me madhësi A4 mund të zgjasë 5 orë, duke kushtuar 175 £.

Një ilustrim tipik shkencor mund të zgjasë 5-15 orë, duke kushtuar midis 175 dhe 525 £.

Një pikturë me vaj gjysmë e detajuar e madhësisë A3 mund të zgjasë 10-20 orë, duke kushtuar midis 350 dhe 700 £.

Një pikturë e detajuar me vaj 100 x 80 cm mund të zgjasë 145 orë, duke kushtuar ~ 5000 £.

Për sa i përket 'kush' po kërkon veprën e artit,Unë aplikoj një zbritje prej 50%.nëse jeni student, studiues nga një vend në zhvillim, një organizatë bamirëse ose një organizatë jofitimprurëse.

Përsëri të lutemmë kontaktoni për një bisedë miqësorenëse keni një buxhet të caktuar dhe dëshironi të diskutoni opsionet. Mund të jemi në gjendje të zgjidhim diçka! 

BESIANA është një kompani fitimprurëse, por me donacione të konsiderueshme bamirësie dhe potencial zgjerimi, gjë që e bën këtë të nevojshme 

 

Një zbritje e madhe aplikohet për studentët, studiuesit nga vendet në zhvillim, organizatat bamirëse (organizatat jofitimprurëse) dhe kompanitë dhe bizneset e vogla të kufizuara. Pse? Kjo lidhet me bindjet tona në lidhje me aksesin e shkencës dhe artit, si dhe me nxitjen për të bërë mirë në botë.

Ka shumë të talentuar

 

 

Të gjitha veprat artistike të porositura janë krijuar nga Besiana Sinanaj duke përdorur përvojën dhe ekspertizën e saj në art, shkencë dhe arsim. Ne ofrojmë dy kategori:

 

RRUGA A

Ilustrim Shkencor

Arte te bukura

I gjithanshëm

5 arsye pse duhet të zgjidhni BESIANA-n për të porositur diagrame shkencore.

- Ndershmëri dhe konfidencialitet që në fillim. Nëse nuk mundemipërmbushin kërkesën tuaj për shkak të çdo numri arsyesh për shkak të teknikës, papajtueshmërisë me etikën e kompanisë sonë, pamundësisë për të përmbushur afatin, ne do t'ju bëjmë të vetëdijshëm dhe ju mund ta çoni menjëherë idenë tuaj diku tjetër. Të gjitha diskutimet në lidhje me pjesën mbahen private. Kjo vlen rreptësisht për kategorinë e ilustrimeve shkencore, ku të dhënat ose idetë e pabotuara duhet të trajtohen me kujdes.

- Me eksperiencë dhe të gjithanshme me stile.

mund të mos jetë në gjendje të përballojë një pikturë origjinale, por një tufë kartolina mund t'i ndriçojnë ditën dikujt. Një përzgjedhje e llojeve të letrës për printime.

Ne dhurojmë një përqindje të fitimeve për përpjekjet artistike 

Arti ynë është duke përdorur media tradicionale dhe mënyra më moderne, siç është media e përzier. Duke kujtuar rrënjët dhe trashëgiminë tuaj kulturore. e mendimit në diskutimet shkencore. 

Një pamje që mund të sjellë lehtësim dhe gëzim.

Optimizmi dhe shikimi i bukurisë në gjërat e vogla që na rrethojnë. Të jetuarit me shqisat tona u kthyen.

Mbushni hendekun midis disiplinave të artit, shkencës dhe arsimit.

Qëndroni në dijeni.

Bashkohuni me buletinin tonë për të marrë përditësime mujore mbi projektet, produktet dhe ofertat më të fundit të Besianës.

bottom of page